Megrendelhető műsoraim:

Telefonszám: 06207 459-866 (kapcsolattartó).


A "NYERŐ" PÁROS!

Nyertes Zsuzsa és Straub Dezső műsora.

A klasszikus MAGYAR KABARÉ két nagyágyúja, a Vidám Színpad sikergyárosai, 90 perces műsorukkal szórakoztatják jelenetekkel, vidám zenés produkciókkal a nagyérdeműt! Két zseni, 30 éve a Röhögés Szolgálatában!

A "NYERŐ" PÁROS + 1 KAKUKKTOJÁS

Nyertes Zsuzsa, Straub Dezső és Straub Péter műsora.

A műsor eme változatában a páros kiegészül Straub Péter színművésszel, így a kis csapat még sokkal több jelenetet és magánszámot tud a közönség elé varázsolni - még több időben!


EGY SZTÁR - EGY SZTORI - EGY DAL!

Vidám, zenés Retro-vágta Straub Dezsővel!

Nosztal-Gyia! Csapjunk a lovak közé!

A kortársak: Szécsi Pál, Máté Péter, Hofi Géza, Bessenyei Ferenc, Koós János és Bajor Imre, Aradszky László, Ihász Gabor, Csala Zsuzsa, Lorán Lenke és még számtalan más, VALÓDI SZTÁR elevenedik meg ebben a sodró lendületű, interaktív műsorban, amikor a világslágerek, csodás sztorik mellett a közösen átélt sikerekről, nagy sírásokról és röhögésekről emlékezik meg a ma már szintén legendás színész és humorista, korának legfoglalkoztatottabb TV-sztárja, a Vidám Színpad művészeti vezetője: STRAUB DEZSŐ.

Emlékezzünk és énekeljünk együtt! Az "átélésben" segít még egy projektor is, hogy ne csak beszéljünk a régi nagyokról, de jelenjenek is meg köztünk! 

Vigyázat! Aki nem jön el - az nem lesz ott!

A produkció időtartama 60 perc, de igény esetén a műsor 120 percre is bővíthető. 


RÖHÖGJÜNK ÉS ÉNEKELJÜNK EGYÜTT!

Nosztalgia-Karaoke Straub Dezső vezetésével!

Az elmúlt negyven esztendő legsikeresebb slágereit énekli Straub Dezső......segítségével a Nagyérdemű!!! Egy negyed órás kacagtató vetítés után a slágereké a főszerep. És kit érdekel, hogy nem tudod a szöveget? Az ott fut a vásznon! Aki tud énekelni, el ne jöjjön!!!

Imádjuk az amatőröket! De ha leénekled a sztárvendéget, Tiéd......na nem a gázsija, de a dicsőség! Másfél óra, amit a szívedbe zársz!

A produkció időtartama 60 perc, de igény esetén a műsor 120 percre is bővíthető.


VIDÁM ZENÉS DÉLUTÁN/ESTE - STRAUB DEZSŐVEL

A klasszikus magyar kabaré elismert, Jászai Mari-díjas művésze, a Vidám Színpad művészeti vezetője, Straub Dezső vidám történetekkel, ismert dalokkal, operett slágerekkel szórakoztatja a nagyérdeműt. Akár igény szerint interaktív formában, a nézők bevonásával is.

A produkció időtartama 60 perc, de igény szerint a műsor 120 percre is bővíthető.